Онлайн-дискусія на тему: Ефективне залучення молоді до формування економічної політики

DSC00393

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приєднуйтесь до онлайн-дискусії на тему:

«Ефективне залучення молоді до формування економічної політики»

Четверг, 1о квітня

17:00-18:00 за Київським часом (10:00 A.M — 11:00 A.M EDT).

Дискусія проводитиметься англійською мовою, за участі представників:

Mr. Majid Shabbir, Islamabad Chamber of Commerce & Industry, Пакістан

Mr. Deependra Chaulagain, The Prosperity Foundation, Непал

Mr. Kingsley Bangwell, Youngstars Foundation, Нігерія

Ms. Maiko Nakagaki, Center for International Private Enterprise, США

 Важко стати лідерами суспільства в майбутньому, якщо у вас немає коштів на життя сьогодні. За оцінками Міжнародної організації праці на сьогоднішній день у світі майже 75 мільйонів молодих безробітних. Безліч організацій працюють з різними освітніми програм для молоді охоплюючи широке коли питань від “як написати резюме” до “як стати підприємцем. Але самі по собі ці програми не можуть знизити високий рівень безробіття. Ми повинні враховувати не тільки те, як молодь може знайти роботу, але і як молоді люди можуть допомогти створювати робочі місця і брати участь у формуванні економічної діяльності в країні. Для того, щоб економічна політика відображала потреби молоді на місцях, молоді люди повинні бути залучені в створення цієї політики в своїх країнах. Ми повинні також враховувати той факт, що, як правило, молоді люди залишаються осторонь від цього процесу, що обумовлено поширенням стереотипу про відсутності професійної компетентності та досвіду у молодих фахівців.

Під час дискусії учасники поділяться своїм досвідом впливу молодих спеціалістів на формування економічної політики своїх країн!

 Надсилати свої питання та коментарі можете через Twitter hashtag: #wymdlive
Слідкувати за подією: @WYMD

ВІДЕО з дискусії можна подивитись нижче.

 

 Дискусію вела Анна Товстуха активістка ЦСП з Сум, яка працювала  у Світовому Молодіжному Русі за Демократію (World Youth Movement for Democracy) і досліджувала тему «Підвищення впливу молоді на прийняття рішень в державній політиці шляхом посилення спроможності громадського сектору »



Залишити відповідь